NYT GULV ELLER RENOVERING AF GAMMELT?

Leder du efter et kompetent gulvfirma med speciale i linoleumsgulve, vinylgulve og gulvtæpper? Hos Francks Gulvservice tilbyder vi alt inden for gulvservice – hvad enten dine gulve trænger til en gulvafslibning eller en afhøvling, kan du trygt kontakte os. Her på hjemmesiden kan du læse om vores kompetencer, der naturligvis også omfatter gulvbelægning og efterbehandling.

 

Ingen gulvopgave for stor – ingen for lille

Francks Gulvservice ejes af Franck Bendixen, der med over 20 års erfaring i gulvfaget giver dig kompetent rådgivning og vejledning. Vi arbejder på hele Sjælland – herunder ofte i København og på Frederiksberg  – og løser både små og store opgaver for private boliger, virksomheder, fitnesscentre, skoler, plejehjem, institutioner, restauranter og kommuner. Fælles for opgaverne er en ansvarsbevidst tilgang, der tager udgangspunkt i dialog og god service – hver gang.

 

Pris og kvalitet til tiden

Visionen hos os er, at en aftale er en aftale. Det betyder ikke alene, at mundtlige såvel som skriftlige aftaler om pris og varighed overholdes, men også at kvaliteten i enhver opgave er i top. Vi benytter med andre ord den tid, der er nødvendig for, at dit gulv får et flot og holdbart udseende – og så bruger vi selvsagt de bedste materialer og maskiner på markedet for en effektiv og grundig proces.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på 40 74 95 85.

Ring til os: 40 74 95 85

 

Hvis du vil se eksempler på de opgaver, vi løser, så kig ind på vores Facebookside.