GULVTÆPPER TIL ETHVERT FORMÅL

Der er mange hensyn, der skal tages, når man skal have lagt gulvtæppe. Én ting er, hvordan det skal se ud. En anden, hvad gulvtæppet skal kunne holde til. Hos Francks Gulvservice monterer vi gulvtæpper med afsæt i mange års erfaring. Vi ved, hvilke hensyn, der skal tages, og hjælper dig effektivt med at finde den optimale løsning.

Et utal af muligheder
Der er mange muligheder, når man skal have lagt gulvtæppe. De fås i forskellig brede, med forskellig længde på luven i mange slags materialer og ikke mindst i forskellige farver og mønstrer. Foruden spørgsmålet om hvor tæppet skal placeres, må man også tage hensyn til trafikken i rummet, og i den forbindelse hvor modstandsdygtigt tæppet skal være mod snavs og smuds. Det handler om at vælge det rigtige gulvfirma, så man i god dialog kan finde svar på spørgsmålene.

Dialog og god service – kontakt os i dag
Med over 20 års erfaring i gulvbranchen har vi hos Francks Gulvservice blik for, hvordan forskellige gulvtæpper tjener forskellige rum og boligtyper. Vi tilbyder effektiv rådgivning og vejledning og sørger for en behagelig proces, hvor dialog og god service er omdrejningspunktet.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 40 74 95 85 – vi dækker hele Sjælland, herunder Rødovre og Brøndby.

Vælg den type gulvbelægning
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Send evt. billeder eller tegning