Gummigulve er blevet meget populært som gulvbelægning, i erhvervslokaler, fitnesscenter og i private hjem.
Gummigulve er et oplagt valg, til lokaler med stor aktivitet. Gummigulve er et oplagt valg til fitnesscentre, fritidscentre, sportshaller, kontorer, skoler, biblioteker, showroom og andre virksomheder.

Der er mange fordele ved at vælge gummigulve til dit projekt.

Gummigulve er holdbare

Gummigulve har typisk en meget lang levetid. Dette skyldes gummigulvets slidstyrke og holdbarhed. Gulvet kan typisk holde i rigtig mange år, selvom det løbende bliver udsat for store påvirkninger og meget trafik.
Gummigulve er et skridsikkert underlag
En af de mange fordele der er ved brug af gummigulve er, at overfladen gør at det er svært at glide på gulvet. Det er en stor fordel, når der tales om gulve i sportshaller, fitnesscentre og andre områder, hvor der er aktive bevægelser i høj hastighed.

Gummigulv let at rengøre
Det er meget let at rengøre gummigulve. Det er problemfrit at rengøre gulvet efter brug, f.eks. ved sved på gummigulvet i en sportshal eller skidt fra sko, som er anvendt på gulvet.
Francks Gulvservice har lavet mange gummigulv løsninger i fx sportshaller, fitnesscentre, fritidscentre, og på skoler. Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud for en gummigulv løsning, på 40 74 95 85, eller udfylde formularen her på siden.

Vælg den type gulvbelægning
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Send evt. billeder eller tegning