Gulvafhøvling


TRÆNGER DINE GULVE TIL ET FRISKERE UDSEENDE?

Hos Francks Gulvservice er vi specialister i gulvafhøvling. Hvis dit gulv er meget gammelt og slidt, og en gulvafslibning ikke er tilstrækkelig, kan det være nødvendigt at høvle gulvene. Det giver et mere friskt og indbydende udseende til dine gulve.

 

Den bedste løsning til dit gulv
Det kan være svært selv at vurdere, om ens gulve trænger til en gulvafhøvling. Typisk vil der blot være brug for en gulvafslibning, som er et mindre tidskrævende projekt. Vi tager gerne ud og hjælper med at vurdere, hvad der er bedst for dit gulv. Mange års erfaring betyder, at vi effektivt og ærligt kan rådgive dig i den bedste løsning.

 

En aftale er en aftale
Dialog er vigtig for os. Det er altafgørende for vores arbejde, at vi kender dine forventninger til, hvordan gulvene skal være. Derfor sørger vi altid for at indgå i en grundig dialog med vores kunder. På den måde sikrer vi også, at alle aftaler bliver overholdt ned til mindste detalje.

 

Vi dækker hele Sjælland
40 74 95 85 giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Vi arbejder på hele Sjælland og kommer ofte forbi Rødovre og Brøndby.

Vælg den type gulvbelægning
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Send evt. billeder eller tegning