ET GULV, DER PASSER TIL DIG

Skal din bolig eller virksomhed have lagt nye gulve? Gulvbelægning giver mange muligheder. Hos Francks Gulvservice monterer vi linoleum- og vinylgulve med afsæt i mange års erfaring. Vi hjælper dig med at få et overblik over fordelene ved de forskellige gulvtyper og monterer effektivt til et flot og holdbart resultat.

Mere end 20 års erfaring
Hvad enten opgaven er stor eller lille, løser vi den for dig. Vi har over 20 års erfaring i gulvbranchen, og det betyder, at vi kender de hensyn, der skal tages, når det kommer til gulvbelægning. Vores tilgang til arbejdet er kvalitets- og ansvarsbevidst. Eller med andre ord: Vi sørger for at holde vores aftaler – til tiden og med et flot resultat, både du og vi kan være tilfredse med.

Bliv inspireret – og kontakt os i dag
På vores Facebook-side kan du se billeder af det daglige arbejde, vi udfører. Måske det kan inspirere dig og give dig nye idéer til, hvordan dine gulve skal se ud.

Vil du høre om de gulvtyper, vi tilbyder, er du velkommen til at ringe til os på 40 74 95 85 – vi giver gerne et uforpligtende og gratis tilbud. Rødovre og Brøndby hører til de steder, vi besøger mest, men vi arbejder på hele Sjælland.

Vælg den type gulvbelægning
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Send evt. billeder eller tegning