SPECIALISTER I VINYLGULVE

Der er mange fordele ved vinylgulve, og det er derfor ikke tilfældigt at denne gulvtype er populær. Overvejer du at få lagt vinylgulve, er vi hos Francks Gulvservice i stand til at levere et flot og indbydende resultat.

Et utal af farver, mønstre og designs

Fordelene ved vinylgulve er, at de fås i mange farver og mønstrer og et utal af designs. Vinyl er modsat linoleum et rent kunststof / PVC- produkt. Når det gælder rengøring, er vinylen et meget taknemmeligt gulv. Belægningen er vandtæt og yderst nem at rengøre.

 

Vinyl til private hjem

Til private hjem benytter vi boligvinyl, også kaldet heterogen vinyl, som er velegnet til boliger, fordi vinylen består af flere lag. Boligvinylen er meget praktisk og kan lægges i køkken, entré eller kælder.

 

Vinyl til vådrum

Ved vinyl til vådrum skal der bruges det, der kaldes en homogen vinyl. Denne type gulvbelægning indeholder ren PVC i modsætning til boligvinylen. Vinylen har den fordel, at den er tæt, i modsætning til fliser hvor fugerne med tiden kan revne og knække.

Hvad er et vådrum? det er et rum hvor der er et gulvafløb, vælger man vinyl til sit vådrum kræves det, at gulvmontøren er godkendt af gulvbranchens vådrums kontrol (GVK) som er en særlig certificering som sikere at gulvlæggeren, har de rette forudsætninger for at udfører arbejdet efter glædende forskrifter. Francks Gulvservice, har valgt ikke at have denne certificering og udfører derfor ikke gulvlægningsopgaver i vådrum.

 

Den homogene vinyl bruges også typisk på kontraktmarkedet, dvs. til virksomheder og institutioner. Den homogene vinyl er typisk mere slidstærk.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på 40 74 95 85.

Vælg den type gulvbelægning
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Send evt. billeder eller tegning